Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
caniyisever
caniyisever

SEVDANDIR

Yorum

SEVDANDIR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

SEVDANDIR

İlmek olmuş yollar,
Tüm gönüller ağlar,
Yaşamda yaşananlar,
Hep hayatı anlatır,

Gülünür bazen ağlanır,
Hepsi sevdadandır,
Sevgi hep aranandır,
Asıl olan yaşamdadır..

Tertemiz bir yaşam olsa,
Her gün bahar gibi olsa,
Yaşam ne kadar zor olsa,
Yaşanıyor her zaman da..

Fikirler beyandadır,
Görüşler hep aynıdır,
Gönül birine bağlıdır,
Asıl sevda ondadır..

Hayatta heyecan vardır,
Güzel olanlar hep yaşanır,
İyilikler her zaman anılır,
Bunları görenler hep anlar…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevdandır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdandır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDANDIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
26.12.2010 18:07:58
5 puan verdi
YÜREĞİNİZE SAĞLIK
NE HOŞ DİZELER
ÇOK SEVEREK OKUDUM
HAYATTA HEP HEYECEN VAR
AMA GÜZELLİKLER KALICI
OLSA ONLAR HEP YAŞANSA
İYİLİKLER ANILLIR
KÖTÜLÜKLER SE
ONLARA YAPACAK BİR ŞEY YOK
YAPTIKLARINLA KALIRLAR
VE ÖBÜR DÜNYAYA KALMADAN
BURADA CEZALARINI ÇEKERLER..
SEVGİLERİMLE..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL