İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ŞairAcemi
ŞairAcemi

UNUTMAMAK LAZIM

Yorum

UNUTMAMAK LAZIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

625

Okunma

UNUTMAMAK LAZIM

Terbiyeli olanı herkes seviyor,
Terbiyesize kimseler bakmıyor.
Terbiyeliler saygı görüyor,
İlgi görüyor,
Terbiyesizler yergi alıyor,
Yalnız kalıyor.

Baha ACEMİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unutmamak lazım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutmamak lazım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTMAMAK LAZIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
22.12.2010 13:11:27
DOĞRU VE GÜZEL SÖZLER TEBRİKLER..
HARİKA ŞİİR KUTLARIM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL