Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
ekremsama
ekremsama

TIKLAYIN

Yorum

TIKLAYIN

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

714

Okunma

TIKLAYIN

TIKLAYIN



Öğrenmek ve nesle öğretmek gerek,
İhmal ettik bilmem hangi mantıkla...
Gün ilerlese de hala fırsat var;
“Namaz” şeklinde yaz ve hemen tıkla...





E.Ş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tıklayın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tıklayın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TIKLAYIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN, @mehtapaltan
12.11.2010 15:20:18
Namaz ...

Dinin ruhumuzun yüreğimizin aklımızın direği...

saygılar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL