İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
tuhana
tuhana

ÖMRÜM

Yorum

ÖMRÜM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1126

Okunma

ÖMRÜM

ÖMRÜM

NE UMDUM NE BULDUM YALAN DÜNYADA
SABIRSIZ KUL OLDUM DÖNDÜM MEVLAYA
YAR VEFASIZ ÇIKTI DÜŞ KURMUŞUM DERYADA
YALANDA OLSA GÜLEN ÖMRÜMDE

SUS PUS OLDU SEVDAM BİR DERDE DÜŞTÜM
İSTEMEM ARTIK GELMESİN BEN O YARE KÜSTÜM
ELİNDEN TUTTUĞUM YÜZ ÇEVİRDİ DOSTUM
AH İLE VAH İLE GEÇEN ÖMRÜMDE

HALİMİ GÖRÜPTE GÜLEN GÜLENE
DÜŞMAN OLDUM YARDAN VAZ GEÇ DİYENE
ANLATIRIM DERDİMİ ODA BİLENE
HEP SIRLARLA DOLU GEÇEN ÖMRÜMDE

ŞAFAK SÖKTÜ SEVDİĞİM HADİ YATALIM
YATALIMDA DERTLERİ UYKUYA SATALIM
YOLLAR UZAK HASRETLİK VAR NAPALIM
ÜMİTLERLE YAŞADIĞIM YALAN ÖMRÜMDE...


GÜLLÜ AYTEKİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ömrüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMRÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
10.2.2012 10:52:38
5 puan verdi


İyi dilekler...

her şey gönlünce olsun gül.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL