Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
turgay1
turgay1

GERİ İSTİYORUM

Yorum

GERİ İSTİYORUM

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

929

Okunma

GERİ İSTİYORUM

Hep umut hep bekleyiş
Boşa geçip gitti yıllar bilebile
Kimi zaman düşürdün beni dile
Boşa geçen yıllarımı geri istiyorum

Vermem demeyin anlamam
Yaşananların hepsi sanki yalan
Aklım yok ki boş yıllara yanayım
Kötü geçen yıllarımı geri istiyorum

Ey zalim ey fani dünya
Biraz gülseydin şanstan yana
Ah vah diye geçmezdi ömrüm
Acılı geçen yıllarımı geri istiyorum
1984 AĞRI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geri istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geri istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERİ İSTİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tcetin1
tcetin1, @tcetin1
24.7.2007 17:24:32
yüreğine sağlık kardeş çok güzel yazmısın
ama kimse geri vermiyorki aldıkların
felek de vermez
....Kutlarım
serin
serin, @serin
24.7.2007 16:12:06
zor değilmi artık gelmesi zaman şimdiki zaman yenice

benimle yaşıt bir şiir okumak yıllar öncesini bizlerede nasipmiş

teşekkür ederiz efendim
aysenur kumsaati
aysenur kumsaati, @aysenurkumsaati
24.7.2007 16:07:06
tebrikler güzel dizelere...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL