Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
venaamoris
venaamoris

BEYHUDE...

Yorum

BEYHUDE...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1997

Okunma

BEYHUDE...

BEYHUDE...

Bu devirde arama , Aslı Şirin Leyla ’yı
Kimse geçmiyor zaten , aşkı için sahrayı
Katli vacip kılınmış , garip ahde vefayı
Gönüllerde aramak , beyhudedir beyhude...

Sevgiler yalan olmuş , bakamam ki gözüne
Küller serpmedin mi , sen bu aşkın közüne
Kanayan bir yürek bu , gel kulak ver sözüme
Şiirlerde susturman , beyhudedir beyhude...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beyhude... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beyhude... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEYHUDE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
22.10.2010 13:26:27
güzeldi...

keşke küçük harfla yazsaydınız...saygılarımla.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL