Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
İSTANBUL HATIRASI
İSTANBUL HATIRASI

(S)İSTANBUL,

Yorum

(S)İSTANBUL,

( 2 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1591

Okunma

(S)İSTANBUL,

(S)İSTANBUL,

Bir istanbul saklı gecenin koynunda,
Ellerim cebimde,Üşümüş gençliğim,
Yürek dolusu sevdalar bıraktığım,
Sokaklarında gönlüboş yürüyorum.

Rıhtımlarından Ufka dalıp,
Karşı kıyıda ıslanıyor ruhum.
Uyut beni koynunda bir bebek gibi
Taş kesilsin ayrılıklar,
Sisli sabahlara uyanmasın gözlerim.

ÇABUK GEL UZAKLARDAN,
SİSTANBUL BASMADAN GÖZLERİNİ
BENİ BULAMAZSIN .

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

(s)istanbul, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz (s)istanbul, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
(S)İSTANBUL, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülnihal
gülnihal, @gulnihal
27.10.2010 01:49:01
yüreğim sanki sizin dizelerinizde dile gelmiş, ne diyeyim..
kaleminiz her daim anlatsın aziz şehrin sevdasını..
Davidoff
Davidoff, @davidoff
18.9.2010 18:29:56
5 puan verdi
SİSTANBUL BASMADAN GÖZLERİNİ

Çok güzel bir dizeydi KUTLARIM ŞAİRE.

SELAMLARIMLA.
deli ibrahim
deli ibrahim, @deliibrahim
18.9.2010 16:37:36
5 puan verdi
tebrikler ederim şair dostum,
her zamanki gibi harika yakalamışsınız dizeleri.

saygı ve selam ile...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL