İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
rdemir
rdemir

Li_la

Yorum

Li_la

( 1 kişi )

7

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1766

Okunma

Li_la

.,.,.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Li_la Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Li_la şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Li_la şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meltemecem
meltemecem, @meltemecem
30.9.2010 19:15:02
vay vay vay pek güzel olmuş dostluğunuz daim olsun
selamlar
aemin
aemin, @aemin
17.9.2010 12:00:51
haha yav ben bunu nasıl görmemişim supersin be rdemir.
ahmetfikri
ahmetfikri, @ahmetfikri
14.9.2010 16:03:30
olağanüstü güzellikte bir şiir, günün şiiri olmayı hakediyor
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
13.9.2010 21:12:36
Vezin şiirdeki anlam bütünlüğüdür başlangıç sonuç ve final itibariyle anlatmak istediğiniz şeyi bil hakkın anlatırsanız şiir anlamlı ve güzel olur, şiirinizi kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
Cenker
Cenker, @cenker
13.9.2010 19:39:49
çok iyi usta kaleme teşekkürler
muhteşem olmuş:D

li_la
li_la, @li-la
13.9.2010 18:00:34
5 puan verdi
kıh kıh kıhh galiba utandım :)
gülerek okudum karnıcağızım ağrıdı artık :)
allahım senide korusun emi başımızdan eksik etmesin.
alışkın değilim böyle şeylere o yüzden ne yazılır bilmiyorum

yüreğine sağlık, emeğine sağlık en önemlisi düşüncelerine sağlık :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL