Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
Atilla Balıbey
Atilla Balıbey

KALP

Yorum

KALP

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1194

Okunma

KALP

Susma
Arasıra
Bana birşey söyle
Didişelim..

Kalbimin içinde ne işin var
Çık dışarı
Sevişelim..

Atilla BALIBEY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kalp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
24.12.2010 22:32:36
kısa şiirleri seviyorum...az kelimeyle çok şey anlatıyor...
NURTEN ATICI
NURTEN ATICI, @yesillyesil
25.8.2010 03:35:34
5 puan verdi
harika bayıldım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL