Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
ahmet karagül
ahmet karagül

Kâr anlık !

Yorum

Kâr anlık !

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1750

Okunma

Kâr anlık !

Kâr anlık !

Karanlık ken
sevgiler ucuza verilir..

Anlıyorsunuz beni değilmi!
Kâr’anlık iken..

Bir ömür,
üç kuruş bile etmedi
o yarin nazarında..

Çokca gece kokan bir ömür işte..

Nereye atsam çöp;
Hep, yarın kurulacak o aşkın pazarında!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kâr anlık ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kâr anlık ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kâr anlık ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Zeynep ERENLER
Zeynep ERENLER, @zeyneperenler
29.7.2010 22:01:31

kısa ama çok güzeldi.
sevgiler.
eMİNeYZAMAN
eMİNeYZAMAN, @emineyzaman
29.7.2010 12:56:07
sen gecemin yüzü
boya kendini aydınlığa


tebrikler :)
Aynura
Aynura, @aynura
29.7.2010 12:30:58
5 puan verdi
:) nerden buluyorsunuz bu güzel anltımı çöptenmi:)
sarkı gibiydi...tebrikler...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL