Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
Osman Büger
Osman Büger

Silindi Cümlelerim

Yorum

Silindi Cümlelerim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

887

Okunma

Silindi Cümlelerim

Dört duvar arasında tutsağım
Esirim sensiz bu karanlıklara
Kurtar beni bu zalim yalnızlıktan
Bırakma beni ölümün soğuk ellerine

Zamanla düzelir derken bazı şeyler
Bekledim küçük bir umutla düzelmeleri
Zaman daha çok küstürdü bizi bize
O küçük umutta kayıp gitti ellerimden

Sönmek üzere olan bir mum gibiyim
Titriyorum gücüm kalmadı eriyorum
Ucu yanmış yırtılmış bir sayfa gibiyim
Okunmuyorum artık silindi cümlelerim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Silindi cümlelerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silindi cümlelerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Silindi Cümlelerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
NURTEN ATICI
NURTEN ATICI, @yesillyesil
1.6.2010 12:57:45
5 puan verdi
umudunu kaybetme şair..umut hep olmalı..güzeldi beyendim şiiri kutlarım..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL