Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
akturk_emin
akturk_emin
@akturk-emin

devrilen benim

31 Mayıs 2010 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

devrilen benim

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

955

Okunma

devrilen benim

Sana bişey olmaz vefasız yarim
Feleğin çarkında çevrilen benim
Merhemsiz ey olmaz çaresiz zarım
Kırılıp dökülen savrulan benim
--
Derman arar oldum canlar derdime
Kurban olsun derim canım yurduma
Seslendim gelmiyor yarim yardıma
Ulu çınar gibi devrilen benim
--
Aşık Taze Gülüm gözüm çöllerde
Yarimi ararım sazda tellerde
Bulursunuz beni güzün küllerde
Kerem olup yanan kavrulan benim

Emin AKTÜRK
30.05.2010

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Devrilen benim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devrilen benim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
devrilen benim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YUSUFYÜZLÜM
YUSUFYÜZLÜM, @yusufyuzlum
31.5.2010 10:04:10
Aşık Taze Gülüm gözüm çöllerde
Yarimi ararım sazda tellerde
Bulursunuz beni güzün küllerde
Kerem olup yanan kavrulan benim
VAR OLA YÜREĞİN EMİN BEY.NEFİS ŞİİRNİZİ KUTLADIM SELMALA
M.AsilTürk
M.AsilTürk, @m-asilturk
31.5.2010 09:15:31
Aşık Taze Gülüm gözüm çöllerde
Yarimi ararım sazda tellerde
Bulursunuz beni güzün küllerde
Kerem olup yanan kavrulan benim



yüreginize saglik, selam ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.