Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
dogann0671
dogann0671

Eski bir Aşka..!!!

Yorum

Eski bir Aşka..!!!

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1800

Okunma

Eski bir Aşka..!!!

Bugün yine düşünüyorum, düşünemediklerimi

Ve yine yazıyorum yazamadıklarımı

Artık geçmişe dair ne sen varsın,

Ne de seni hatırlatan eski günler,



Aslında sana söyleyecek o kadar sözüm vardı Ki

Sen olmayınca hepsi yarım kaldı,

Sen varken, hayat vardı canımda

Sen varken, dünya dönüyordu,



Sen olmayınca ne tadı var yazIn, ne de kışın,

Ne oturup dertleşeceğim insan kaldı

Ne de dostlarla duman altı sohbetleri

Ne alkol akşamları, ne yalancı baharlar



Aslında sana söyleyecek o kadar sözüm vardı Ki

Sen olmayınca hepsi yarım kaldı....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Eski bir aşka..!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eski bir aşka..!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eski bir Aşka..!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
5.5.2010 19:02:35
5 puan verdi
Kutlarım değerli şairim, güzel bir şiir okudum, saygılarımla..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL