Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
bilginhaza
bilginhaza

ÖZÜR DİLİYORUM

Yorum

ÖZÜR DİLİYORUM

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1089

Okunma

ÖZÜR DİLİYORUM

Özür diliyorum senden,

Ne olur ayrılma benden,

Günahkâr oldum sana,

Ve yaptıklarıma…

Biliyorum suçluyum,

Senden af diliyorum,

Seni çok seviyorum,

Sana gülüm diyorum

Senden özür diliyorum…

İzzettin Bilgin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özür diliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özür diliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZÜR DİLİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
inciTANEM
inciTANEM, @incitanem46
23.6.2007 19:56:08
:)))wayy herkes böle özür dilemesini bilse...
tebrikler uyum çok güzel.şiir hem kısa olmasından hem de akıcı olmasında çabucak bitti
sevgiyle kal
<>aysegul<>
akdenizce
akdenizce, @akdenizce
23.6.2007 18:09:12
:) Bu özür kabul edilir herhalde...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL