Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

NAR KOKULU YAR

Yorum

NAR KOKULU YAR

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1868

Okunma

NAR KOKULU YAR

Nar kokulu yar
ellerinde papatya çiçeklerinin
kokusu var.
bugünümden habersizim
yarınımda sana yer var.

ağlama değmez bu
hayat için
pişmanlıklar saklı durur
bir kin için
nar kokulu yar
yanagında busesi var
yüreğinde kuğ sesi var
bugünümden habersizim
yarınımda sana yer var.

ağlama değmez dün
için
sende yarım bir kalp var

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nar kokulu yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nar kokulu yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAR KOKULU YAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
19.4.2010 20:35:18
5 puan verdi
tebrik ederim tam puan:)
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL