Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
kadiresen
kadiresen

KARAMSAR

Yorum

KARAMSAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1984

Okunma

KARAMSAR

KARAMSAR

insan olaylarıgörünce
Kıyıda köşede kusur bulunca
İyiyi kötüyü bilince
Geçip de karşına karamsar diyorlar
Gerçekleri görür de insan
Nasıl olmaz karamsar

İçimizdeki huzuru alıp da
Ülkemizin haline gülüp de
Hiç hiçine gençleri öldürüp de
Geçip de karşına karamsar diyorlar
Gerçekleri görür de insan
Nasıl olmaz karamsar

Tuzun yerine Biber koyup da
Yoksulhalkı soyup da
Bin kişi açken bir kişi doyup da
Geçip de karşına karamsar diyorlar
Gerçeklri görür de insan
Nasıl olmaz karamsar

10.11.1976
ANKARA
KadirESEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karamsar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karamsar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARAMSAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL