Hayatı oyun sanar yaşar kimi derbeder. Ömrü hayalle düşle düşeşle olur heder. Birgün kapı çalınır, ecel girer davetsiz; -Kalkıp zahmet eyleme, rüyalara devam- der!
Kederli@Almanya, 22.01.2010
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kısa şiirleri vede dörtlükler her daim favorim olmuşlardır.. Bebekler gibidirler, güzel, masum vede içlerinde neler olduğu bilinmeyen..
Feraset ister, göz ister anlayış ister onları anlamak için.. İçlerinde milyon anlamlar barındırır her bir mısra, milyon ders verir okuyucuya..Onlarda anlamın bütünlüğü dağılmaz, aslında aşikar bir gönderileri vardır, biz okuyucular zorlaştırırız onların ne demek istediklerini..Bebkler gibidirler küçük vede sevimli..
Bir bebek seyrettim okudum içindekilerini, neler neler öğrendim o bebeğin masum duygularından, nede çok ders çıkardım bu nadide çocuktan..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.