Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
tevhit
tevhit
@tevhit

Beni affeyle Rabbim

18 Ekim 2009 Pazar
Yorum
Şiirgram

Beni affeyle Rabbim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

770

Okunma

Beni affeyle Rabbim






Beni affeyle Rabbim

Ne mülkünde gözüm var,nede kul cemalinde
Ben bir yaralı kulum,beni ’affeyle Rabbim
Ne bir hulk,de gözüm var, nede dil kemalinde
Ben bir yaralı kulum,beni ’affeyleb Rabbim

Zikre tabi et beni,hayatım bulsun safa
Gönlümü müzeyyen kıl, ahrette verme cefa
Güz geldi hazan vurdu, samyeli vermir vefa
Ben bir yaralı kulum,beni ’affeyle Rabbim

Sofi çayı dağıtır, sevda dolu demlikle
Beni bana bırakma,bendeki bu benlikle
Ruhum yorğun ben solğun, göz yaşarmaz kemlikle
Ben bir yaralı kulum,beni’affeyle Rabbim

Hayat çok erken bitti, saniyeler ard arda
Kulu yaratan güzel,kulu bırakmaz darda
Dünyaya meyl etmeyip, Hak için yanan karda
Ben bir yaralı kulum,beni ’affeyle Rabbim


HULK... Huy. Ahlâk. Tabiat. Yaratılıştan olan haslet. Seciyye. Cibilliyet. İnsanın doğuştan veya sonradan kazandığı ruhî ve zihnî hâller.

MEYL.. Ortadan bir tarafa eğik olmak.
İstek. Yönelme. Arzu. Sevme, tutulma, âşık olma. Gönül akışı.

MÜZEYYEN.. Bezenip süslenmiş, ziynetli.
SAMYELİ.. Sıcak memleketlerde esen bunaltıcı rüzgâr.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beni affeyle rabbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni affeyle rabbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni affeyle Rabbim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.