Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
mukerrem
mukerrem

laf

Yorum

laf

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

901

Okunma

laf


allahına kurbannnnn
Suskunluğum asaletimdendir.
Her Lafa bi Cevabım Vardır
ama Õnce Lafa Bakarım
Laf mi Diye Sonra Söyleyene Bakarım adammı Diye........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Laf Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Laf şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
laf şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Ceyhan
Selim Ceyhan, @selimceyhan
17.9.2009 01:37:07
güzel söz ama alıntı olması lazım bu sözün herhalde daha önce de duymuştum zannedersem

Selim Ceyhan tarafından 9/17/2009 1:37:32 AM zamanında düzenlenmiştir.
zambakk
zambakk , @zambakk
16.9.2009 01:58:57
Super di.. ''ama Õnce Lafa Bakarım, Laf mi Diye Sonra Söyleyene Bakarım adammı Diye........ lafa ne hacet yok bundan ötesine..saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL