Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gök sel
Gök sel

GÖRMEK

Yorum

GÖRMEK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1322

Okunma

GÖRMEK

GÖRMEK

Ne ararsın bu dünyada
Yaşarken bencilliğin doruğunda
Rezillik desemde, kendi dimağında
Görmeden bakarsın nefsinin peşinde

Arınmak istersin geç yaşında
Günahların aşmış seni bu ahvalında
Hala direnirsin hapis hayatında
Görmeden bakarsın nefsinin peşinde

Senki dersin insanım, bu fani dünyada
Ecel geldiğinde pişman olur bakarsın arşa
Zaman bitmiştir artık katılırsın kervana
Görmeden bakarsın nefsinin peşinde

Göksel AKÇAY
22 Ağustos 2009
Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Görmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖRMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık Çağlari
Aşık Çağlari, @asikcaglari
22.9.2009 22:15:48
yureginize saglik

saygilar
simray
simray, @simray
22.8.2009 23:15:14
Kesinlikle evet....nefsin pençesinden sıyrılmaya çalışan benim gibi kıtmir ve hadim beşerlere gelsin bu şiir efendim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL