Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
i.
i.Karanlık

ÇÖZÜM

Yorum

ÇÖZÜM

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1026

Okunma

ÇÖZÜM

Geçmiş zamandaki,
Maarif vekili.
Yönetmek için vekaleti.
Bulmuş en kolay çareyi.
Demiş,
Ne güzel yönetirim maarifi.
Kapatsam şu milli eğitimi...
Şimdi ki zamanın da Valisi.
Diyerek,
Felç eder trafiği.
Taksim meydanında ki
1 Mayıs gösterisi.
Düşündü,
Nedir bu işin gereği.
Kendince,
Buldu en güzel çareyi.
Felç olmasın diyerek,
Durdurdu Trafiği…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çözüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çözüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇÖZÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sonsuz_luk
sonsuz_luk, @sonsuz-luk
7.5.2007 01:31:17
KUTLARIM

SAYGILARIMLA
iyimser
iyimser, @iyimser
6.5.2007 20:55:54
adına demokrasi dedikleri bilinçsizlik tebriklerim şaire.
koza
koza, @koza
6.5.2007 20:45:55
demokrasi nede olsa çare bol şair:)
meselci 3
meselci 3, @meselci3
6.5.2007 18:52:29
emeğine sağlık
kutluyorum
saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL