Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
SELLCUK
SELLCUK

VURDUM

Yorum

VURDUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

777

Okunma

VURDUM


Engellerle dolu aşk yarışında
Herkes doludizgin ben sık sık durdum
Çok yaralar aldı hep sakatlandı
Artık içimdeki o atı vurdum

SELLCUK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vurdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
18.8.2009 12:17:22
Engeli yok etmeyip dururlar
Böylelikle acıtmaktan korurlar
Çıkar yolu kalmamıştır diyerek
Biliyorsun atları da vururlar................cemil


Kıssadan hisse ekledim dostum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL