En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes
acilarin sairi
acilarin sairi
@acilarinsairi

Ne Yapsin

17 Ağustos 2009 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

Ne Yapsin

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

843

Okunma

Ne Yapsin

Umutlari kaybolmussa
sevenleri vefasizsa
birde dogustan bahtsizsa
isyankar kullar ne yapsin

Kader vurmus hayat vurmus
hep bos yere hayal kurmus
teselliyi meyde bulmus
yanmis bir yürek ne yapsin

Yuvalari dagilmissa
yarinlari kararmissa
kapilar hep kapanmissa
garip yetimler ne yapsin

Tütmüyor sönmüs ocagi
harab olmus kalp otagi
izdiraptir dert ortagi
candan sevenler ne yapsin


Ali Uzgur

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ne yapsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne yapsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Yapsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
batu_41
batu_41, @batu-41
18.8.2009 19:30:02
5 puan verdi
Ne Yapsin

Umutlari kaybolmussa
sevenleri vefasizsa
birde dogustan bahtsizsa
isyankar kullar ne yapsin

Kader vurmus hayat vurmus
hep bos yere hayal kurmus
teselliyi meyde bulmus
yanmis bir yürek ne yapsin

Yuvalari dagilmissa
yarinlari kararmissa
kapilar hep kapanmissa
garip yetimler ne yapsin

Tütmüyor sönmüs ocagi
harab olmus kalp otagi
izdiraptir dert ortagi
candan sevenler ne yapsi

Sevgili şair,aslında siizin şiiriniz benimkindende güzel.Tebrik ederim sizi.Yanlız lütfen bağışlayın beni,benim yaşantımı bilseniz inanın kahrolursuunuz.Bu mısralada durduk yeden olmuyor tabi.Okumak isterseniz.durak yiğit şiirleri olarak giirin hayaımı ve şiirlerimi bulursunuz.Hayat ne acılarla dolu bilseniz.
Sağdece allaha sığıının ve kaderden kaçınılmayacağını bilmemiz yeter.Allah mutlak sahiptir.Birini kapatırken diğeriini açıyor.Tevekküldem şaşmayalım.
Sevgi ve saygılarımı sunar,sağaadetler dilerim.
Tsukuyomi
Tsukuyomi, @tsukuyomi
17.8.2009 17:56:29
ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL
ÇALIŞMAYDI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.