Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
tntcool
tntcool

belki

Yorum

belki

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1062

Okunma

belki

Bu şiir silinmiştir.......................................................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

Belki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
belki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
15.7.2011 17:22:31
3 puan verdi
Son dizeler şöyle olmalıydı en iyisi yaşam belkide ölümden eser kalmayacak.
mordağlarınkaçağı
mordağlarınkaçağı, @mordaglarinkacagi
11.8.2009 23:18:25
şair herşey bitmiş,
hayat ! öyle bir şey işte...

vurgular güzeldi/saygı ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL