İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
süleymanTaki
süleymanTaki

kediciğe...

Yorum

kediciğe...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1146

Okunma

kediciğe...


beni oku...
oku ki yanlız hissetmeyeyim kendimi...
yazarım sana gözüm yaşım ile,
yazarım başım ak ile...
şiirler dokudum sana gergef gergef
şiirler yoğurdum sana göz yaşım ile...
yıllanmış şarab gibi aşkım
yıllar geçtikçe yahşileşir içimde duygularım...
asırlar sonra bir kafir gelipde talan etmesin kitaplaşmış şiirleri.
sen gönlünde saklaki
okusun aşıklar asırlar sonra.
okusun ki ibret olsun ayrılığımız
musikisini bestelesin mozartlar dede efendiler.
ben bitiremedim sana yaptığım bestemi
ne zaman alsam elime kalemi
bitiremeden elimden düşer ve ben ağlamaklı olurum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kediciğe... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kediciğe... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kediciğe... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zeynepkaragoz
zeynepkaragoz, @zeynepkaragoz
15.7.2009 08:12:14
5 puan verdi


zeynepkaragoz tarafından 8/22/2009 6:36:12 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL