Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
carocann
carocann

GÜZ GÜNLERİ KORKUSU

Yorum

GÜZ GÜNLERİ KORKUSU

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

GÜZ GÜNLERİ KORKUSU

İçimde güz günleri korkusu var
Oysa ben baharı sevmiştim
Onu her gördüğümde
Dallanıp budaklanıyordum
Çiçekler açıyordum
Yüzüm garip bir şekle giriyordu
Gülermiş gibi

İçimde güz günleri korkusu var
Solacağımı bile bile
Kuruyacağımı bile bile
Yinede baharı seviyorum
Bir çiçek gibi

İbrahim YÜKSEL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güz günleri korkusu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güz günleri korkusu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZ GÜNLERİ KORKUSU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
müstakil adam
müstakil adam, @mustakiladam
10.7.2009 22:42:25
her zaman sevmek baharı,
iyi şeyler hatırlatmasada,

kutlarım kalemi.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL