Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville

Kader

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1047

Okunma

Kader

Kader



Aylar önce kader ayırdı bizi
Sen orda kaldın,ben burda çaresiz
Çok gördü felek bizim sevgimizi
Geçmez oldu günlerim inan sensiz.

Şimdi bir rüya gibi hatırlarım
Ölümden beter o ayrılık vaktini.
Gözyaşınla kaybolan umutlarım
Deli etmişti işte o an beni.

Eski günleri nasıl unuturum
Seninle hep elele,beraberdik.
Rüya oldu şimdi o biliyorum
İşte,kaderin oyununa geldik.

Mehmet Ali Çıbıklı

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kader Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kader şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kader şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mert YİĞİTCAN
Mert YİĞİTCAN, @mertyigitcan
22.5.2009 20:55:25
Kaleminiz hiç susmasın şair dost...Çok güzel dizeler olmuş.Kutluyorum.Selam ve saygım ile... Mutluluk dileklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.