Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
bakican.
bakican.

KOKUSU KALDI YAPRAKTA

Yorum

KOKUSU KALDI YAPRAKTA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

792

Okunma

KOKUSU KALDI YAPRAKTA

Düştü sarı hüzün güneş gibi yere,
Sevda rüzgârının kokusu kaldı yaprakta,

Yokluğunda açmadım kapımı kimselere,
Perdeleri kapattım gecenin yüzüne,
Efkârımı kadehlerden içtim sensizliğimde,
Düştü sarı hüzün güneş gibi yere,

Ümidimi kestiğimi anladı kuşlar semada,
Sevdaları söktüm kökü kaldı toprakta,
Senin resmini çizdim bir bardak suya,
Sevda rüzgârının kokusu kaldı yaprakta.

BAKİ EVKARALI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kokusu kaldı yaprakta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kokusu kaldı yaprakta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOKUSU KALDI YAPRAKTA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlkerpamukcu
İlkerpamukcu, @lkerpamukcu
20.4.2009 20:09:57
Yürek dilinin getirdiği ne varsa kendi dilimizden ,sessiz akarken ,kalem ram olup mimler ya dizeleri bakir kâğıda.Sesli olmuş sonunda dinlemesi çok daha güzel özümsemek adına.
Saygılarımla
Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN, @mehtapaltan
20.4.2009 19:36:09
Ümidimi kestiğimi anladı kuşlar semada,
Sevdaları söktüm kökü kaldı toprakta,
Senin resmini çizdim bir bardak suya,
Sevda rüzgârının kokusu kaldı yaprakta.

HÜZÜN HER DEM HAZIROLDA ŞAİRİM...

GÜZELDİ....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL