Adalet, bir kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey onun etrafında döner.-- konfiçyüs
İhsan POLAT
İhsan POLAT
@ihsanpolat

ŞEHİTLERE

27 Mart 2009 Cuma
Yorum
Şiirgram

ŞEHİTLERE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1006

Okunma

ŞEHİTLERE

ŞEHİTLERE

ŞEHİTLERE

Ey Allah için, vatan için bağrı hun olmuş yiğit
Haleflerin şimdi yağ bağlamakta
Yok senin adına söylenen ağıt
Şarkılar, türküler sol ağlamakta

Kolay mı hilali kızıl bir kefene sarmak
Onların hedefi bayraklaşmaktı
Senin ülkün ise Turana varmak
Ve de meleklerle kucaklaşmaktı

Fark etmez her izm sağcı ya da solcu
Korku içindedir o gün her lahit
Tek sensindir direk cennete yolcu
Kutlu müjde ile kendinden emin ey şehit

İhsan POLAT 18.11.1994 İstanbul

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şehitlere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehitlere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİTLERE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.