Sabrı olmayanlar ne kadar fakirdirler.-- shakespeare
birikenler
birikenler

Lügatta yerin yok

Yorum

Lügatta yerin yok

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

686

Okunma

Lügatta yerin yok

Son sözlerin kulağımda her çınladığında
İşte zehrin yine damarlarımda
İçimde tükenmez kalemin kırıldığında
Sen katl-i vacip bir cinayetsin



Kendine pay çıkarma karaladığımdan
Tek dert içimde sana tabir bulamadığımdan
O insan selinin kalabalığından
Sen yazıp çizdiğim bir rivayetsin



Gaybı tek o bilir kula ne hacet
Aksi iddia en büyük cehalet
Mevlam sen beni şimdiden affet
Sen zifir kuyu denilen kehanetsin



Rahat olmalı insan sona varınca
Korkma sakın yolun sonu daralınca
Bilmişliğe lüzum yok ama sanımca
Sen hesabı dünya da görülmüş nihayetsin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lügatta yerin yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lügatta yerin yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lügatta yerin yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.