Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bay-xX
bay-xX

Adımı An Zahmet Olmazsa !!!

Yorum

Adımı An Zahmet Olmazsa !!!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1720

Okunma

Adımı An Zahmet Olmazsa !!!

Zahmet olmazsa

Bir dost gibi hatırla beni

Bir selam ver

Zahmet olmazsa

Unutulmuş olsada eski günleri

Adımı an zahmet olmazsa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adımı an zahmet olmazsa !!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adımı an zahmet olmazsa !!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adımı An Zahmet Olmazsa !!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
26.3.2007 12:32:36
tebrıkler bırkan bey....
özgür-ozan
özgür-ozan, @ozgur-ozan
25.3.2007 20:13:59
anar her halde...
sağlıcakla kal...
Asithâne
Asithâne, @ados
25.3.2007 02:07:18
zahmet olmaz herhalde...
ALLAH'IN selamı... :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL