Kararsızlık en büyük felakettir. descartes
ilgazo
ilgazo

GAYRET

Yorum

GAYRET

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1548

Okunma

GAYRET

Islanmış gözlere bak
sevgiye hasret var
Çağırıyor ağlamsı
aşka aşka gayret var
08 MAYIS 1998

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gayret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gayret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GAYRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ihsan45
ihsan45, @ihsan45
23.12.2008 23:24:06

Islanmış gözlere bak
sevgiye hasret var
Çağırıyor ağlamsı
aşka aşka gayret var


güzeldi tebrikler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL