Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
Kızılelmalım
Kızılelmalım
VİP ÜYE

SEVGİSİZ DÜNYA

Yorum

SEVGİSİZ DÜNYA

( 3 kişi )

4

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

39

Okunma

SEVGİSİZ DÜNYA

SEVGİSİZ DÜNYA


Yaşayan canlılar sevgiye hasret
Oysa yaşamaya gelmiştik güya
Dünyada savaşlar bitsin nihayet
Dünyanın sonudur sevgisiz dünya

Sevgisiz yıkıldı medeniyetler
Kargaşa yüzünden bitmedi dertler
Sevgiyi bulmaya koşturdu fertler
Kız olsa çekilmez sevgisiz dünya

Bahçedeki güller sevgiyle açar
Sevgiyle bakan göz gülücük saçar
Sevgisiz ortamdan hayvanda kaçar
sevgisiz kalarak kalmayın naçar
*
Akgül’üm yaşarken sevgi aradı
Dünyada almadı canım Muradı
Sevgi ortamını gözü taradı
Sizin olsun dedi sevgisiz dünya
12.08.2026


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevgisiz dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgisiz dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİSİZ DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CEMRE_YMN
CEMRE_YMN , @cemre-ymn
30.8.2026 01:00:52
5 puan verdi
Saygı değer kıymetli üstadım, sevginin yokluğunda çöken o karanlığı ve barışa olan derin özlemi mısralara böylesine duru, uyarıcı bir sesle nakşetmişsiniz.
"Bahçedeki güller sevgiyle açar" diyerek dünyanın o en saf merhemine dikkat çekişiniz, sevgisizliğin getirdiği enkazı ve kargaşayı en yalın hâliyle gözler önüne seriyor; satır aralarındaki o insani ve vicdani haykırış okurun yüreğinde derin bir yankı uyandırıyor. Kaleminize, o güzel ve duyarlı yüreğinize sağlık.
Halit Durucan
Halit Durucan, @halitdurucan
30.8.2026 00:17:31
5 puan verdi
Herşeyin başı sevgi üstadım. Yüreğinize kaleminize sağlık. Hayırlı geceler dileğimle
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
30.8.2026 00:10:49
5 puan verdi
DÜNYAYA GELENİN...ELİ HEP BOŞ GİTTİ...! Bilenle --bilmeyen bir olur mu...? KUL HAKKIYLA GİDENİN...VAY HALİNE . HARAM YEMEYEN...MUTLU GİDER DÜNYADAN...!
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
30.8.2026 00:10:34
5 puan verdi
DÜNYAYA GELENİN...ELİ HEP BOŞ GİTTİ...! Bilenle --bilmeyen bir olur mu...? KUL HAKKIYLA GİDENİN...VAY HALİNE . HARAM YEMEYEN...MUTLU GİDER DÜNYADAN...!
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL