Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
Ba
BayDerin

Boşluk

Yorum

Boşluk

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

62

Okunma

Boşluk

Bakıyorum hayata, bir tuzak.
Her gün aynı perde, aynı sokak.
Cebimde eksik hep birkaç yaprak.
Bugünü yaşıyorum, biraz da yasak.

Bir banka oturdum, akşam sessizdi.
Yüzler değişti, kimse beni görmedi.
Kalabalık geçti, yalnızlığım geçmedi.
Adını koyamadığım bir yük taşıdım.

Aşk değil mi kalbin durağı?
Bir liman değil mi gecenin sabahı?
Yoksul bir umut yaşar içimde,
Bekliyorum, gelmeyen yarının peşinde.

Sessiz kalplerin saklı yaraları,
Gülen yüzlerin de geceleri var.
Demek ki dert seçmiyor insanı.
Eksik olan belki de hayatın anlamı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Boşluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boşluk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hikmet-Metin
Hikmet-Metin, @hikmet-metin
5.8.2026 18:06:32
5 puan verdi
Hayatın içindeki yalnızlığı, umutsuzluğu ve insanın içsel boşluğunu sade ama etkileyici bir dille anlatan başarılı bir şiir olmuş. Duygusu okura geçiyor, özellikle finaldeki "Eksik olan belki de hayatın anlamı." dizesi uzun süre düşündürüyor. Kaleminiz daim, ilhamınız bol olsun. Tebrik ederim.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL