Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
şeref SEMİZ
şeref SEMİZ

TEK GAYEM

Yorum

TEK GAYEM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1430

Okunma

                TEK GAYEM

TEK GAYEM

Neden hep ızdırap oldun bu garip cana
Zaten hiç şansım olmadıkı bu aşktan yana
Küçücuk bır tebessümü çok gördün bana
Söylesene be insafsız ne yaptım sana


Düşünürüm aklımdan bir an gitmezsın
Kalbime sen mühür vurdun asla bitmezsin


Bir güneştin bana sen, ateşteki kor
Sen nerden bileceksin aşkı bana sor
Hiç üzülme benim için ne kafanı yor
Beni silmek sana kolay , seni silmek bana zor


Dunyadaki her anımda hep zikrimdesin
Hayattaki tek gayem ve fikrimdesin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tek gayem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tek gayem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEK GAYEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YASİN SEMİZ
YASİN SEMİZ, @yasinsemiz
14.12.2008 23:41:54
M
Ü
K
E
M
M
E
L

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL.YÜREĞİNE SAĞLIK ABİCİM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL