Dünyada sadece iki sınıf insan vardır. doktorlar ve hastalar. rudyard kipling
Beyazıt eksi
Beyazıt eksi

acı çıglık

Yorum

acı çıglık

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

67

Okunma

acı çıglık

derdimi anlatsam olmayan daga
acı bir çıglıktır yaşamım canım
sorma hallerimi iyi degilim
acı bir çıglıktır yaşamım canım

neden dünya üzerime gelirsin
istiyorki garip beyaz delirsin
kalpten isteyene neler verirsin
acı bir çıglıktır yaşamım canım

neyini öveyim yalandünya
harmanını yel savurdu duymadın
insanını pul savurdu bulmadın
acı bir çıglıktır yaşamım canım

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Acı çıglık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı çıglık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
acı çıglık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL