Denizin dibinde incilerle taşlar karışık bulunurlar. övülecek şeyler de kusur ve yanlışların arasında bulunur. mevlana
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

ALLAH DİYELİM 2

Yorum

ALLAH DİYELİM 2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

19

Okunma

ALLAH DİYELİM 2


Bir lokma ekmek
Bir tas su yeter
Dünya dönse de
İçimizde der

Omuz omuza
Geçer bu yükler
Karanlık uzasa
Sabahı sever


Gel yanıma
Diz çökmeyelim
Kalbimizi
Kırıp dökmeyelim

Bir adım daha
Bir dua daha
Yolumuz uzun
Ama var yarına


ALLAH DİYELİM KARDEŞ
Yüreğe iner ateş
ALLAH DİYELİM KARDEŞ
Dertler gelir, sabır geçer
(Allah diyelim kardeş)
(Allah diyelim kardeş)


Eşikte bekler
Yorgun günler
Bir selam yeter
Bazen bin nefes

Ellerin temiz
Niyetin temiz
Aynı sofrada
Büyürüz biz



Bir adım daha
Bir dua daha
Yolumuz uzun
Ama var yarına




Geçer rüzgâr
Geçer kış da
Bir umut kalır
Avucumuzda

Kırık dallar
Yeniden yeşerir
Bir gönül dua
Edince büyür

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Allah diyelim 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah diyelim 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH DİYELİM 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL