Sessizlik, çok kez toplumun değer ve hükümlerini sözlerden daha güçlü olarak belirtir. benjamin disraeli
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

SEVİYORUM ULAN

Yorum

SEVİYORUM ULAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

16

Okunma

SEVİYORUM ULAN


Gözün değdi bana, yandım yine
Bir bakışın yetti, oldum delice
Dilimin ucunda tek bir laf var
Saklayamam artık, çıkar ortaya


İçimde büyüyor, taş gibi
Gecemi bölen bu his hadi
Bir adım daha, gel yanıma
Duy artık beni


Seviyorum ulan
Seviyorum ulan
Kalbim ele verdi beni
Seviyorum ulan

Kapatıp kapıyı, yine seni aradım
Bir mesajın düşsün, diye bekledim
Mahalle susar, ben susamam
Adını söyledim, geri alamam


İçimde büyüyor, taş gibi
Gecemi bölen bu his hadi
Bir adım daha, gel yanıma
Duy artık beni




Ne derlerse desin, umrumda yok
Seninle yanarım, başka yol yok
Bir kere dön de, yüzüme bak
Bunu saklayamam


Seviyorum ulan
Seviyorum ulan
Kalbim ele verdi beni
Seviyorum ulan

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seviyorum ulan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seviyorum ulan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVİYORUM ULAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL