Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
savrulmalar
savrulmalar

Panik

Yorum

Panik

( 5 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

155

Okunma

Panik

Panik

Eksantrik rüyalar görüyorum son zamanlarda
-Freud un yasalarına aykırı-

Bir kadın
Kendini atıyor uçurumlardan

Mor renkli gölgeler yok mesela
Panik yok

Rüzgar yapmıyor düşüşü
Yer çekimi yok

Küçük bir kuş tüyü
Boşlukta

...
Boynum tutulmuş oluyor genelde
Eklemlerim accaip sesler çıkarıyor
-Uyandığımda-

Önce tavana bakıyorum
Sonra pencereme

Penceremde kuş olmuyor
Göç etmişlerdir diyorum serçeler

Umursamıyorum

Ve

Panik başlıyor
-Titremeler-

Serçeler göç etmez
Serçeler göç etmez

Kesin vurdular


savrulmalar mayıs 2026



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Panik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Panik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Panik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
4.5.2026 18:24:45
5 puan verdi
PANİK ATAKTA..SAVRULAN KUŞLAR YUVAYA DÖNER Mİ..? DÖNMEZSE...KAPIMI-PENCEREMİ AÇIK BIRAKSAM OLMAZ MI..KORKUYORUM BEN BU YAŞAMDAN...? TEBRİKLER ...ŞAİR .
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL