Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
Çetinbey Tiktaş
Çetinbey Tiktaş

Evlenmeden Uslanmam

Yorum

Evlenmeden Uslanmam

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

39

Okunma

Evlenmeden Uslanmam

EVLENMEDEN USLANMAM

Dokunmayın, aşığım;
Sevdiğimden ayrılmam.
Çapkınlıktan arınmam,
Evlenmeden uslanmam.

Canımda canım bildim,
Onunla aşkı tattım.
Yarla saadete erdim,
Evlenmeden uslanmam.

Gözüm kimseyi görmez,
Bu gönlüm iflah olmaz.
Yardan ayrı yüz gülmez,
Evlenmeden uslanmam.

O gönüle bağ oldum,
Bir gönüle dal oldum.
Aşkı, sevdayı buldum,
Evlenmeden uslanmam.

Çetin Tiktaş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Evlenmeden uslanmam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evlenmeden uslanmam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Evlenmeden Uslanmam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL