Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
Ejderbey
Ejderbey

YORGUN ŞU GÖNLÜM

Yorum

YORGUN ŞU GÖNLÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

34

Okunma

YORGUN ŞU GÖNLÜM

YORGUN ŞU GÖNLÜM

Künhünü aradım tebessümünde,
Bilinmez âfâka bakan ben oldum,
Bir şarkıdır yağmur, aşk mevsiminde,
Gözyaşı içinde yağan ben oldum.

Deryada katreyim, hâlde meçhûlüm,
Efkârım dağılmaz, yorgun şu gönlüm,
Sen, çöllerde açan nâdide gülüm,
Kalbimde çerâğı yakan sen oldun.

Ejder Yurttaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yorgun şu gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun şu gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YORGUN ŞU GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL