Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
ER
ERAY - BEN

AH BENİ BENİ

Yorum

AH BENİ BENİ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

84

Okunma

AH BENİ BENİ

Sana kurbandı can, vermedin aman
Ellere gittin de, saymadın yardan
Yazmışsın gizliden, katlime ferman
Suçumu sormadan, astınız beni

Yaban elleri dost bilirim ondan
Artık sesime ses, gelmez bir kuldan
Medet ummam bilsin, o zalim yardan
Yaşarken toprağa, gömdünüz beni

Çıkar mı sandın hiç, yakanı dardan
Alev alev yansın, mekanın har dan
Merhamet dile sen, bir tek Allah’tan
Üstümü çiğneyip, geçtiniz beni

İnsana her hayır, gelir doğrudan
Daha yücesindir, karlı dağlardan
Dönüş bulamazsın, çıkmaz yollardan
Harcanacak bir can, bildiniz beni

Saymıyorum artık, canını candan
Duyarsın sesimi, haklı isyandan
İlahidir vebal, bulur sonradan
Ulu orta yere, serdiniz beni

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah beni beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah beni beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH BENİ BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL