Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Nurtekin KAYA
Nurtekin KAYA

Ömrüm

Yorum

Ömrüm

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

33

Okunma

Ömrüm

Ömrüm
Gariban başıma,
Geçti benim ömrüm.
Bir defa gülmeden,
Bitti benim ömrüm.

Gülen yüzüm soldu,
Hayat beni yordu,
Sevenlerim kırdı,
Aktı benim ömrüm.

Bitti tadım tuzum,
Hiç gülmedi yüzüm,
Bulamadım çözüm,
Uçtu benim ömrüm.

Dur artık pes ettim,
Gör zamansız bitim,
Dünya ya ne ettim,
Sattı beni ömrüm.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ömrüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömrüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL