Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
erhantigli
erhantigli

Gönül evinin mühendisi

Yorum

Gönül evinin mühendisi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

94

Okunma

Gönül evinin mühendisi

Dost gönül evinin mühendisidir
en mahir yapsatçı bile
yarışamaz onunla
temeli öyle sağlam atar ki
yıkamaz hiç bir deprem
---
Dost hem yüzümüzü
hem gönlümüze güldürür
Kin ve nefret ateşini söndürür
benliğimizi gül bahçesine döndürür

Gerçek dost var günümüzde değil
dar günümüzde yanımızda olur
onun getirdiği baharla
diner gönlümüze yağan kar
Erhan Tığlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül evinin mühendisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül evinin mühendisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül evinin mühendisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL