Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- hz. muhammed
kurumahmut
kurumahmut

BABA DENEN

Yorum

BABA DENEN

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

67

Okunma

BABA DENEN

BABA DENEN
Baba denen bir hazine,
Kıymetini bilenlere,
Babayı atma yabana,
Bürünme kalın kabana,,

Çok kızdığın o babayı,
Benzetme adi çobana,
On seni hiç sevmedi mi?
Sen onu attın yana,

O baba bir şey yapamaz
Yaşlandı işe yaramaz,
Elden ayaktan kesildi,
Ayakta bile duramaz,

Hayat denen böyle bir şey,
Nerde kaldı eski neşe,
O gün gelir yaşlanırsın,
Çıkamazsın bir güneşe,
22.01.2026 Suat

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Baba denen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baba denen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABA DENEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL