"akıl...sevecenlik...cesaret...bunlar insanın, dünyanın her yerinde kabul edilmiş üç manevi değerdir." (confucius)
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

FIRTINA

Yorum

FIRTINA

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

38

Okunma

FIRTINA

Nasıl başardık kalplerimizde
Yok yere koparmayı
Aşkın zehri
Gurur fırtınasını

Cam çerçeve tuzla buz
Duvarlar dalga dalga savrulmuş

İstiyor durdurmayı
İstemiyor ayaklarına yatarak durduramıyoruz

Senden benden yana
İyi niyetli barıştırıcılar yok

Hani tesadüf bu ya
Yolda karşılaşsak

Yalan söyleyemeyen
Doğrucu Davut gözlerimiz

Barıştırırdı bizi
Nerelerdesin

Rüyalarımıza girsek birbirimizin
Barışır mıyız

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Fırtına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırtına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FIRTINA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL