Yenilgileri kullanırsan zafere dönüşürler. (otto von bismarck)
Sadegül
Sadegül

Boğuluyorum!

Yorum

Boğuluyorum!

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

37

Okunma

Boğuluyorum!

Boğuluyorum!

Geceler var soğuk, karanlık,
Geceler var sabahı olmayan,
Güneşi doğmayan...

Bu gece Ortadoğu’da;
Geceler barut kokuyor,
Geceler çocuk çığlığı,
Geceler, uykusunda
Vurulan mazlumların sessizliği...

Boğuluyorum;
İnsanlık bitmiş,
Dört bir yanımız ateş çemberi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boğuluyorum! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boğuluyorum! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boğuluyorum! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
4.3.2026 14:14:52
5 puan verdi
Seda Gül, 'Boğuluyorum!' derken aslında hepimizin göğsüne oturan o ağır taşı, Ortadoğu’nun kanayan gerçeğini haykırmış. Gecenin sadece karanlık değil, 'çocuk çığlığı' ve 'barut kokusu' olarak tasvir edilmesi, trajedinin ne denli somut olduğunu gösteriyor. 'Uykusunda vurulan mazlumların sessizliği' ifadesi, dünyanın bu büyük sağırlığına indirilmiş çok sert bir tokat gibi. İnsanlığın bittiği o 'ateş çemberini' iliklerimize kadar hissettiren, çok içten ve yaralı bir eser. Kaleminize sağlık.
AHMET ACAR
AHMET ACAR, @ahmetacar
4.3.2026 13:49:50
5 puan verdi
Yazdıran yüreği
Sarf edilen emeği
Çok kıymetli kalemi
Gönülden kutluyorum.
Şiir tadında
Güzel bir akşam diliyorum
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL