Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

AKMA İSTEMEM

Yorum

AKMA İSTEMEM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

68

Okunma

AKMA İSTEMEM

======AKMA İSTEMEM======
Sevdana muhtacım yağmur misali
Yabancı el olup BAKMA istemem
Sararıp dökülen yaprak misali
Toplayıp köşede YAKMA istemem

Çileler çektirip büktün belimi
Hastalık çoğaldı tutsan elimi
Açmadan kopardın gonca gülümü
Yakana gülümden TAKMA istemem

Yürekden sevdamı sakın bitirme
Çektirp çileni cana yetirme
Elimden cananım alıp götürme
Bir daha gönülden ÇIKMA istemem

Yetmezmi bir daha beni ağlatma
Gözlerime bakıp kara bağlatma
Coşan sel misali deli çağlatma
Göz yaşın sel edip AKMA istemem

Ahmet’in nedense rast gelmez işi
Sıkarsa çenesin kırılır dişi
Her şeyin bilesin sağlıkmış başı
Yuvama bir çivi ÇAKMA istemem
Ahmet İpek=25=02=2023
Kültür ve turizm bakanlığı kalem Şairi
Osmaniye

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akma istemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akma istemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKMA İSTEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL