Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Suskun_SeyyaH
Suskun_SeyyaH

Gelsen rüyalarıma

Yorum

Gelsen rüyalarıma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

65

Okunma

Gelsen rüyalarıma

Gelsen rüyalarıma

Pınar olsan içsem suyundan
Yağmur olup düşsen toprağıma
Dilimde türkü olup dolansan dilimde
Gel sevdam bu gece rüyalarıma gel

Ağlar yüreğim sensizlige ağlar
Ağlar dualarımda melekler ağlar
Tutsam ellerinden gönlüme gelir baharlar
Kahverengi gözlerinle gel rüyalarıma

Bu yürek mecbur sana
Beklenmedik bir an gelsen
Alıp sarsan beni kollarına
Ansızın gelsen rüyalarıma

21/05/2025 Ertuğrul şahin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelsen rüyalarıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelsen rüyalarıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelsen rüyalarıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL