Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
burhaniyeli38
burhaniyeli38

ÖLDESEN ÖLÜRÜM

Yorum

ÖLDESEN ÖLÜRÜM

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

98

Okunma

ÖLDESEN ÖLÜRÜM

ÖLDESEN ÖLÜRÜM

Öl desen ölürüm senin uğruna
Sevdikçe sevilin geçtim huyuna
Girdabına düşüp daldım derine
Derine daldıkça ah neler gördüm.

Nice görünmedik haller var sende
Hilal kaşlar gözlerinin üstünde
Kirpiklerin neşe verir gönlüme
Baktıkça yüzüne ah neler gördüm.

Gel yanıma gir koluma gidelim
Yar seninle diyar diyar gezelim
Senden gayrı olanları niderim
Gezdikçe o yarla ah neler gördüm.

Zülüfleri baş üstünde dalgalı
Hilal kaşa güzel göze bakmalı
Al yanaktan doya doya öpmeli
Öptükçe tat veren ah neler gördüm.

Benliğim kaldırıp varsam yanına
Açsan kollarını sarsam boynuma
Burhani soyunup girse koynuna
Sardıkça o yari ah neler gördüm.
09 Mart 2006





Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öldesen ölürüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldesen ölürüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLDESEN ÖLÜRÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL